Hobby site over stempelen (en gewone dagelijkse dingen). Just love to stamp.

Volgers

zaterdag 1 oktober 2011

Ode aan de "Stamping Queens"

Je zult het niet geloven, maar ook ik heb iets ingestuurd voor de volgende ARTSpecially (Nr.14). Dit blad komt rond de Kerstdagen uit.

 Samen met een aantal vriendinnen vormen we de groep "De Stamping Queens". Deze groep is ooit opgericht tijdens een bezoek aan de stempelbeurs in Hagen (Duitsland). Ik heb zoveel geleerd van hen. We komen eens per maand bij elkaar en leren elkaar weer nieuwe technieken. Ieder van ons heeft een eigen specialiteit. We gaan altijd samen naar workshops. De techniek die ik heb ingestuurd hebben we geleerd bij Louise Kolker in Sleen. Haar workshops zijn altijd rond mijn verjaardag (februari). Het is altijd weer een feestje. 

 De workshop werd gegeven door Sija Teijgeler en Leonie Fennis. Het kost veel tijd, maar het resultaat is altijd zòòòòòò leuk. Natuurlijk heb ik ook een paar ATC's opgestuurd. Ik ben benieuwd of het geplaatst gaat worden. Het zou leuk zijn. Mijn vriendinnen staan vaak in de ARTSpecially. Meestal op de foto(achter in het blad). Ik sta er altijd net NAAST. Ooit hebben Marianne Nouijeh en ik een stempel gewonnen bij  de "Stempelgalerie" in Deventer. De stempel was in de vorm van een boekje. Onze opdracht was een boekje te maken met deze stempel. Ons werk is gepubliceerd in  "ARTSpecially" nr. 4.  
 De foto's werden gemaakt op het Stempel Event van ARTSpecially. Na afloop van de beurs word er voor degenen die blijven overnachten iets leuks bedacht. Het is altijd heel gezellig. De volgende beurs is weer in April in Zeist.
Een reactie posten