Hobby site over stempelen (en gewone dagelijkse dingen). Just love to stamp.

Volgers

maandag 13 april 2015

Nothing's impossibleMijn "schatten"

Een klein gedeelte van mijn buit. Dank aan alle lieve mensen die ATC's met me wilde ruilen.

Kijk eens naar het vogeltje

Als laatste project nog een workshop van Annie Fransen mogen volgen. Eigenlijk was er geen plaats meer voor mij, maar Annie heeft haar hand over haar hart gestreken. Het einde van een fantastische beurs. Volgend jaar weer!!! (Nu maar vast weer beginnen met sparen). Mijn grote dank aan Angela Louwers en Agitte Huberts. Het was weer F*A*N*T*A*S*T*I*S*C*H*!!!!


Samen op de foto

Anita vind haar achterkantje het mooist. Jammer, maar helaas, wij willen een foto van de voorkant. Een van de verkoopsters op de stand houd even lief de nieuwe lineaal van Doe@ding omhoog. Goed voor de reklame. Wat een schik hadden we om haar.De stand van Doe@ding uit Spijkenisse

Anita Izendoorn (Anita's warme groetjes) verzorgde de demonstratie.Workshop bij Miranda Degenaars

Zondag was het tijd voor een workshop bij Miranda. Wehebben een boekje versierd, maar Miranda was nog meer versierd. Toevallig was ze vandaag ook jarig. Een lieve vriendin (Marja de Visser) heeft een ketting gemaakt van Domino stenen. Wat een plaatje!!!
Demonstratie van Diny SprakelDe stand van Art Journey

Vandaag kwam het boekje van Liesbeth Fidder uit. Zo mooi, samen met 9 nieuwe sheets van Art Journey. Louise Kolker (eigenaresse van Art Journey) van harte gefeliciteerd. Het is gelukt!!!Tijd om Art Trading Cards te ruilen.

Er waren mensen uit Duitsland, Engeland, België, Frankrijk en zelfs Finland en Nieuw Zeeland.Zenspirations

Ontworpen door Joanne Fink. Als aanrader zou ik zeggen: Even op de Pinterest site van Joanne Fink kijken.