Recept: (volgens mij voor twee personen)
Hoeveelheid aanpassen. Ikzelf koop altijd 3 kilo peertjes.
1 kilo Gieser Wildeman stoofperen
1 1/2 dl water
1/2 dl bessensap
pijpkaneel
suiker
aardappelmeel (om saus te binden)
Paar uur stoven. Volgens recept 1 1/4 uur. Als de peertjes rood zijn, zijn ze gaar.
Mijn aanvulling op dit recept is rode Port want tegenwoordig ben IK de Oma.
Hoeveelheid aanpassen. Ikzelf koop altijd 3 kilo peertjes.
1 kilo Gieser Wildeman stoofperen
1 1/2 dl water
1/2 dl bessensap
pijpkaneel
suiker
aardappelmeel (om saus te binden)
Paar uur stoven. Volgens recept 1 1/4 uur. Als de peertjes rood zijn, zijn ze gaar.
Mijn aanvulling op dit recept is rode Port want tegenwoordig ben IK de Oma.