Hobby site over stempelen (en gewone dagelijkse dingen). Just love to stamp.

Volgers

dinsdag 12 juni 2012

Tafelstukken voor een bruiloft

De hoedjes vond ik prachtig. Opgezette dieren iets minder.Fleur en kleur op woensdag

Woensdag is het bloemen dag. Ik kon jullie dit niet onthouden. De prachtige boeketten die we in de kastelen tegenkwamen. Van klein tot grandioos. Er mocht niet worden gefotografeerd in de kastelen, maar ja, ik ben niet meer zo braaf.
Vakantie in Schotland

De afgelopen veertien dagen hebben mijn man en ik een rondreis gemaakt door Schotland en het eiland Sky. Ik heb natuurlijk heel veel foto's gemaakt. We hebben prachtige kastelen en tuinen bezocht. Het Beatrix Potter Museum bekeken.Veel natuurschoon gezien. Vind je het leuk om mee te reizen kijk dan even op Flickr.com photostream ineke-original.
Ik heb al een beginnetje gemaakt met het plaatsten van foto's, maar twee keer is teveel. Wij hebben in ieder geval van de reis genoten. Het weer? Beetje koud 9 graden, maar bijna geen regen gehad.


Challenge Art Journey "Summer"

Het idee van deze kaart zit al heel lang in mijn hoofd. Door gebrek aan tijd kwam het er niet van om hem te maken. De achtergrondjes lagen klaar. Toevallig zag ik gisteren de Challenge van Art Journey, dus dit is mijn bijdrage.

One penny for your thoughts


Challenge Creative Souls "Birds"

Gemaakt voor Marion B.
De stempel die ik heb gebruikt is van Hermine Koster.